ICDL پیشرفته ویژه مشاغل



1402/07/01

در زیر به طور خلاصه با این مهارت ها آشنا خواهید شد:

IT: یادگیری مفاهیم اولیه فناوری اطلاعات، نرم افزار، سخت افزار، شبکه های اطلاعاتی و رایانه.

 

Windows: آشنایی با ویندوز به عنوان یکی از محبوب ترین و پر کاربردترین سیستم عامل ها. یادگیری استفاده از ویندوز، مدیریت فایل ها و فولدرها و یادگیری بخش های مختلف آن.

 

Word: واژه پرداز ورد، یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای مجموعه ماکروسافت آفیس Office است. در این بخش کاربران با برنامه ورد، نحوه استفاده از آن، نحوه تایپ، تنظیم و چاپ متون و اشکال مختلف را فرا می گیرند. 

 

Excel: اکسل، یکی دیگر از نرم افزارهای مجموعه آفیس است. نرم افزار صفحه گسترده برای محاسبات عددی، حسابرسی، نمودار و استفاده از فرمول های ریاضی استفاده می شود. در این بخش کاربران با نحوه فرمول نویسی و محاسبات در اکسل آشنا خواهند شد. 

 

Access: اکسس یکی از نرم افزارهای آفیس است که برای مدیریت پایگاه داده استفاده می شود. در این بخش کاربران نحوه ورود اطلاعات به پایگاه داده، مدیریت پایگاه داده، ساخت کوئری و پرسشنامه را فرا می گیرند. 

 

PowerPoint: اگر دانشجو هستید احتمالا با این نرم افزار به خوبی آشنا هستید! یکی از محبوب ترین نرم افزارها برای ارائه مطالب پاورپوینت است. در این بخش کاربران با ساخت اسلاید ها و تنظیمات مختلف آن برای ارائه مطالب آشنا می شوند. 

 

Internet: در این بخش، کاربران با اینترنت، ارتباطات، جستجو در ایترنت و تنظیمات مختلف ویندوز و مرورگرها آشنا می شوند.

 



ارسال نظر

 
 


نظرات




پیام مدیریت

در عصر حاضر، جایگاه، نقش، اهمیت، و رشد فراگیر و عامه پسند تکنولوژی اطلاعات بر کسی پوشیده نیست. دست هر کس یک موبایل/کامپیوتر هوشمند دیده میشود. شبکه های اجتماعی به سرعت در بین مردم محبوب شده و گسترش می یابند. افراد زیادی به واسطه تخصص در زمینه IT، در مدت زمان کوتاهی به ثروت های عظیمی دست یافته اند. لذا این اوامر سبب گردیده که افراد زیادی چه در داخل و چه در خارج از کشور به این حوزه روی آورده و خواهان ادامه تحصیل در این عرصه گردند. اما موردی که اغلب در کشورهای در حال توسعه زیاد به چشم می خورد، فاصله یا اصطلاحا گپ بین دانشگاه و صنعت (دنیای کسب و کار) است. در بسیاری از کشورهای در حال توسعه، به واسطه همین فاصله، زمانی که دانشجو از دانشگاه فارغ التحصیل می گردد و خود را یک مهندس متخصص می بیند و آمادگی خود را برای ورود به بازار کار اعلام میدارد، در کمال تعجب متوجه می شود که نه تنها کسی به دنبال او نمی آید، بلکه حتی به عنوان یک فرد بدون تخصص و بی تجربه با او برخورد می شود. به نظر شما این فارغ التحصیل رشته مهندسی که با هزار امید و آرزو تحصیلات دانشگاهی را به پایان رسانده چه باید بکند؟

 

متن کامل